Over mij

Over mij

Over mij

Over mij

Over mij

Over mij

Ik ben Joëlle Noya, een gepassioneerde orthopedagoog. Ik ben getrouwd en ben moeder van een dochtertje. We wonen met plezier in Zwaag (Risdam).

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit. Daarna heb ik 8,5 jaar met plezier gewerkt bij Orthopedagogenpraktijk Athena te Heerhugowaard, waar ik veel ervaring heb opgedaan in diagnostiek en behandeling.

Ik heb gemerkt dat mijn passie ligt bij het één op één werken met een kind. Het opbouwen van de relatie en samen met het kind doelen opstellen en behalen, vind ik telkens weer een mooie uitdaging. Ook werk ik graag samen met de ouders en leerkrachten.

In april 2020 ben ik gestart met Kinderpraktijk Welzijn. Het is altijd een droom van mij geweest om zelf persoonlijke en laagdrempelige zorg te bieden aan kinderen, ouders en scholen. Ik vind het belangrijk dat ieder kind weet dat het waardevol is: niet door wat hij doet, maar door wie hij is. Verder vind ik het belangrijk dat ouders zich gesteund voelen, in plaats van dat ze het gevoel krijgen het alleen te moeten kunnen. Ook vind ik het belangrijk dat een leerling op school de juiste begeleiding krijgt. Graag wil ik aan deze punten mijn bijdrage leveren. Ik sta voor zorg vanuit èn met het hart!